Whiskyresa till Islay

För oss svenskar är Islay nog mest känd för sin karaktäristiska whisky från destillerier som Bowmore, Laphroaig eller Ardbeg, men ön bjuder på mycket mer än så...

På Skottlands västkust finner du den fantastiska ön Islay. Ön är ett paradis för den som söker en underbar naturupplevelse och ett lugn i tillvaron. Människorna på Islay är väldigt välkomnande och stämningen på ön är mycket speciell. Man längtar alltid tillbaka.

För den whiskyintresserade finns det idag åtta stycken producerande destillerier att besöka. Varje destilleri har sin målande histora som ger en förklaring till deras whiskys karaktärsdrag. Följ med på vår whiskyresa till 5 av dessa och provsmaka och upplev samtidigt whiskyns väg från råvara till gyllene dryck.

I denna whiskyresa ingår:

  • Svensktalande guide/reseledare under hela resan
  • Samtliga transporter i Skottland
  • Logi 2 nätter på Islay samt 1 natt på fastlandet
  • Frukost
  • Inträde på 5 st destillerier inkl. provning
  • Mängder med intressanta platser på ön

Priserna avser del i dubbel- alt twinrum.
Reser du ensam tillkommer ett enkelrumstillägg för hela resan med 1 200 kr.
Datum Resekod Pris per person Status  
2015-08-17 tom 2015-08-20 WR3I-150817 6800 kr Fullbokat
2015-10-17 tom 2015-10-20 WR3I-151017 6700 kr Fullbokat

Observera att transport till Skottland ej ingår. Vi hämtar upp samtliga passagerare där de befinner sig (i området kring Edinburgh och Glasgow) på resans första dag (för mer information klicka på "Frågor & Svar" överst på denna sida). Varför inte addera några dagar i Edinburgh på egen hand? Vi hjälper till med hotellbokningar och aktiviteter.